0
Indostok
Indostok

Indostok

Het ultieme ABC van de lekkerste saté

Vanja van der Leeden

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. I.v.m. verplichte Corona-sluiting momenteel niet af te halen.
€ 22,50
Omschrijving

‘Wat doet ons zo smachten naar een dampend sateetje? Begint het al bij het vuur onder de sissende stokjes? Is het de grillsmaak waardoor ons oerinstinct wordt aangezet? Of laat die onweerstaanbare marinade onze tong swingen? Hét mysterie wordt in dit boek onthuld. Waar instant hit INDOROCK een eigenzinnige ode was aan de Indische keuken, zingt INDOSTOK een vurige love ballad voor saté waar de vonken vanaf spatten. Ontsteek het vuur en rock je stok!’
– Daan Faber, Mister Kitchen

‘Soms weet je niet dat je ergens op zat te wachten tot je het in handen hebt. Een heel boek over saté? Serieus (om niet te zeggen: alle gekheid op een stokje), INDOSTOK rockt weer net zo hard als INDOROCK.’
– Janneke Vreugdenhil, culinair journalist NRC Handelsblad


‘INDOSTOK is een must-have! Door mijn drukke chefsleven heb ik weinig tijd voor boeken, maar hierin blééf ik lezen. Inspirerend en vooral ook erg leerzaam. Bedankt Vanja, dat je jouw gepassioneerde kennis op deze manier deelt. Een inspiratiebron voor mijn restaurant!’
– Jermain de Rozario, chef-kok van restaurant De Rozario

‘Niemand lapt tradities zo verrukkelijk aan haar laars als Vanja. Puur indo-genot, stok voor stok!’
– Dido Michielsen, auteur van de Indische roman Lichter dan ik

‘INDOSTOK-’N-ROLL! Ik heb zin om het héle jaar boven de barbecue te hangen en dit boek uit te spelen.’
– Lucas Hamming, rockster met Indische roots

‘Saté stond lang op hetzelfde niveau als een patatje oorlog. Maar die tijd is voorbij: Vanja laat satésmakenzoals het hoort. Een eerbe aan de echte saté.’
–delicious.

Vanja van der Leeden is culinair schrijver, receptontwikkelaar en foodstylist met een achtergrond in de horecakeuken. Ze schreef als ghostwriter voor chefs als Jonnie Boer en Peter Lute. Haar man en culinair fotograaf Remko Kraaijeveld heeft meer dan veertig kookboeken gefotografeerd en weet als geen ander de structuur, sappigheid en grafische vormen van eten vast te leggen. Hun eerste gezamenlijke kookboek Indorock won vorig jaar Het Gouden Kookboek.

Specificaties
  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2020
  • Bladzijden
    208
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    241 x 176 x 26 mm
  • Gewicht
    792 gram
  • EAN
    9789038809649
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Home Made Basics

Home Made Basics

Yvette van Boven
€ 39,99
Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver - 7 x anders

Jamie Oliver
€ 29,99
Everyday Fresh

Everyday Fresh

Donna Hay
€ 29,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99