0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.

Informatie verbouwing Donner

Op deze plaats leest u alle informatie over de verbouwing van onze winkel aan de Coolsingel.

Verbouwing Donner

In augustus 2017 is een begin gemaakt met de verbouwing van Donner. Maar ook het hele gebied rond de winkel wordt aangepakt: het blok tussen Coolsingel, Koopgoot, Lijnbaan en Binnenwegplein. Tegelijkertijd zijn de werkzaamheden voor de herinrichting van de Coolsingel gestart. Inmiddels is er een eerste mijlpaal bereikt, op weg naar onze nieuwe winkel: een groot gedeelte van de eerste verdieping is door Donner in gebruik genomen. Tevens is de horeca, Diner@Donner, naar boven verhuisd.

Nieuwe, voorlopige indeling van de winkel

Tot aan de zomer van 2018 zal de winkelruimte van Donner ongewijzigd blijven: een verkleind gedeelte op de BG aansluitend op de tijdelijke entree aan de Coolsingel; vervolgens een gecreëerde winkelruimte op -1 en tenslotte een gedeelte van de eerste verdieping. Op de tekening vindt u een overzicht van deze indeling in drie gedeelten, met daarbij beschreven waar de verschillende afdelingen zich bevinden. Uiteraard staan ook onze medewerkers klaar om u de weg te wijzen.

 


 

‘Tijdens de verkoop gaat de verbouwing gewoon door.’

Donner moet ‘een reis’ door het gebouw maken om uiteindelijk, in januari 2019, op zijn definitieve plaats te belanden. In de tussentijd zijn er minder vierkante meters aan winkelruimte beschikbaar. Het assortiment blijft echter volledig op peil en evenementen zullen op de agenda blijven staan - de kleinere in huis, grotere in samenwerking met lokale partners.

Donner: een Rotterdams avontuur!

Drie jaar geleden hebben we ons met elkaar sterk gemaakt om Donner een doorstart te bezorgen. We wilden Donner als zelfstandige boekhandel aan de stad teruggeven. Samen met heel veel mensen uit Rotterdam en omgeving is dat gelukt. We staan weer op de kaart. 

Donner is al meer dan 100 jaar in de binnenstad gevestigd. Drie jaar geleden hebben wij ons met elkaar sterk gemaakt om Donner als zelfstandige boekhandel een toekomstbestendige doorstart te kunnen geven. Samen met heel veel boekenliefhebbers uit Rotterdam en omgeving is dat gelukt. Er moet nog één horde worden genomen: een ingrijpende verbouwing. Een crowdfundingsactie is nu niet nodig. Klandizie wel! Blijf uw boeken en cadeauartikelen bij ons kopen, dwars door de verbouwing heen. In de winkel of in onze webshop www.donner.nl  Zo bouwen we samen aan een boekhandel die de stad verdient.

Directie en medewerkers zijn u dankbaar!
Suzanne Hammecher, Jan Lutjeboer, Marjan Schoonderwoerd, Leo van de Wetering, Eelco Zuidervaart 

verbouwing Donner BR [ plaatsing roltrap]
verbouwing Donner BR [raampartij]
verbouwing Donner BR [entree Coolsingel]
verbouwing Donner