0

Interview met Wesley dos Santos

Interview met Wesley dos Santos
vr 9 oktober 202019:00 - 20:30
georganiseerd door Donner

Wesley dos Santos is als jonge Rotterdamse ondernemer, een rolmodel voor velen. Hij is een go getter en inspirator geworden, mede door het oprichten van de bedrijven Diversité Footwear en iKapitein. Hij wordt deze avond geïnterviewd over zijn nieuwe boek 'Ondernemen als een baas - Hoe je moet tinkeren, hosselen en circulair denken jouw dromen waarmaakt'.

  • Entree: 19:00 | toegang gratis - reserveren verplicht
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam

© Antim Wijnaendts Van Resandt

Wesley dos Santos heeft drie succesvolle bedrijven: sneakermerk Diversité Footwear, bootverhuurbedrijf iKapitein en cv-platform UniekCV. Om zijn dromen waar te maken past Wesley altijd drie essentiële vaardigheden toe: tinkeren, hosselen en circulair denken.

Tinkeren is experimenteren, ontdekken wat je leuk vindt. Bij hosselen gaat het om manieren vinden om geld te verdienen en leren omgaan met tegenslagen. Circulair denken draait om iets teruggeven aan je naasten, de maatschappij of het milieu, waardoor er weer andere deuren voor je opengaan.In het boek vertellen rolmodellen als baltovenaar Soufaine Touzani, alleskunner Jandino Asporaat, Picnic-oprichter Michiel Muller, ex-voetbalster Anouk Hoogendijk, rapper Winne, Jumbo-topvrouw Colette Cloosterman, Emms van hiphopformatie Broederliefde en strafrechtadvocaat Mark Teurlings op welke manier zij tinkeren, hosselen en circulair denken om te kunnen ondernemen als een baas.

Toegang gratis, aanmelden verplicht. 
 


Let op:
 Bij het aanmelden voor dit evenement dient u te vermelden met hoeveel personen u komt en of uw gezelschap uit 1 huishouden bestaat. (max. 2 personen per aanmelding)