0
Intstructie/werkboek
Intstructie/werkboek

Intstructie/werkboek

Arjen Appel & Hans Veelers

Paperback / Ingenaaid | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 24,75
Omschrijving

In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de afdelingen conference & banqueting en rooms division. Ook sociale hygiëne komt aan bod. Dit werkboek spitst zich toe op kerntaak 5 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108). Vanuit het werkboek wordt verwezen naar het bronnenboek Hotel Inc. Meewerken in de conference en banqueting en rooms division (9789037207743).

Specificaties
  • Uitgever
    Boom Beroepsonderwijs
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2012
  • Genre
    Economie, recht en bedrijfskunde algemeen
  • Afmetingen
    297 x 210 x 9 mm
  • Gewicht
    331 gram
  • EAN
    9789037208115
  • Bindwijze
    Paperback / Ingenaaid
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Notuleren, zo doe je dat!

Notuleren, zo doe je dat!

Marjolein de Jong
€ 22,95
Competent naar het BIV-examen.

Competent naar het BIV-examen.

Anastasia Shirshova
€ 54,50
Financiële beheeraspecten

Financiële beheeraspecten

Gijs Hiltermann
€ 20,00
Professionele communicatie

Professionele communicatie

Karen Knispel
€ 49,50