0

Isa Hoes vertelt over 'Engel'

Isa Hoes vertelt over 'Engel'
za 8 oktober 201616:00 - 16:45
georganiseerd door Donner

Het is Kinderboekenweek! Isa Hoes komt naar Donner om te vertellen over het boek 'Engel', een boek vol spannende avonturen van een zeer bijzonder meisje.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

 Isa Hoes schreef het boek 'Engel' samen met haar 11-jarige dochter Vlinder Kamerling. Isa zal uit het boek voorlezen, al jullie vragen beantwoorden en natuurlijk signeren.

Het boek 'Engel' gaat over een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen. Al snel liggen er mensen op de loer die misbruik willen maken van haar gave. Engel wordt gekidnapt en lijkt de gave te zijn kwijtgeraakt. Gelukkig kan ze niets voor de kidnappers betekenen omdat het allemaal slechteriken zijn. Maar dan blijkt dat de wensen van een van de ontvoerders wel in vervulling kunnen gaan...

Isa Hoes is vooral bekend als actrice en speelde o.a. in Goede tijden, slechte tijden, Baantjer en Celblok H. Daarnaast had ze rollen in veel films en toneelstukken. Vlinder is haar 11-jarige dochter en zij is de jongste kinderboekenschrijver bij Uitgeverij Kluitman ooit!