0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Omschrijving

In Java duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen zijn eraan verbonden.'
De Javaanse keuken is in te delen in drie gebieden: de West-Javaanse keuken. De West-Javaanse keuken is friszuur en pittig. In MiddenJava eten ze een stuk zoeter maar ook iets minder pikant. In OostJava is de keuken juist weer pikant en erg hartig, doordat er veel trassi en petis udang worden gebruikt.



Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'derde kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2022
  • Bladzijden
    535
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048862610
  • Bindwijze
    E-boek
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Van Boven in het wild zakboek

Van Boven in het wild zakboek

Yvette van Boven
€ 18,50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 24,99
Borrelbijbel

Borrelbijbel

Ramon Brugman
€ 33,99
De makkelijke bakplaat

De makkelijke bakplaat

Rukmini Iyer
€ 24,99