0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Judith Visser - Zondagsleven

Judith Visser signeert op 11 oktober speciaal voor Donner haar nieuwe roman 'Zondagsleven'. Ook zal zij op verzoek een persoonlijke tekst toevoegen. Reserveer nu uw exemplaar. Maak hieronder uw keuze en volg de stappen bij de bestelling.

 

Rinkelende telefoons, felle lampen, rumoerige collega’s én haar hond mag niet mee. Voor Jasmijn Vink, die autisme heeft, is het dagelijkse kantoorleven een ware beproeving. In Zondagsleven zoekt Jasmijn uit hoe ze, ondanks alle chaos, een veilige en overzichtelijke wereld voor zichzelf kan creëren. Hoe ze haar hoofd boven water kan houden – niet alleen op kantoor, maar ook op het turbulente pad van de liefde. Liefde voor haarzelf, voor haar hond Romy, voor de mensen om haar heen, en in het bijzonder voor die ene man die zo zijn best doet haar te begrijpen...

Zondagsleven met handtekening en persoonlijke opdracht

Zondagsleven met handtekening en persoonlijke opdracht

Wilt u een exemplaar van 'Zondagsleven' reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. Kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier', kies een papier uit (het maakt niet uit welke u kiest) en vul in het volgende scherm in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat Judith Visser op 11 oktober het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

bestel boek
Zondagsleven gesigneerde editie

Zondagsleven gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van 'Zondagsleven' reserveren met alleen een handtekening van de auteur?  Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek.  U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Judith Visser op 11 oktober het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

bestel boek