0
Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 17,99
Omschrijving

spies het aan een spies!

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.

Rooster die kip en gril die ananas! Of het nu gaat om Geroosterde bloemkool met tahindressing, Marokkaans gekruid lam, Harissasardines of Portugese espetada, deze malse spiesen, spannende sauzen en heerlijke platbroden transformeren de simpele kebab tot iets geheel nieuws.

Specificaties
  • Uitgever
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2018
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    219 x 168 x 24 mm
  • Gewicht
    645 gram
  • EAN
    9789048315833
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Home Made Basics

Home Made Basics

Yvette van Boven
€ 39,99
Paramaribo

Paramaribo

Judith Cyrus
€ 34,99
Een boek over brood

Een boek over brood

Issa Niemeijer
€ 30,00
Voeding & Immuunsysteem

Voeding & Immuunsysteem

Marjolein Dubbers
€ 15,99
De Banketbakker

De Banketbakker

Jonah Freud
€ 35,00