• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2018

    € 10,00
Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 10,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

spies het aan een spies!

Van de originele Turkse döner tot Indonesische saté - iedereen houdt van kebab. Dit boek met meer dan 70 simpele recepten voor brochettes, sjaslieks, souvlaki en nog veel meer neemt u mee op een wereldreis vol smaken en ingrediënten.

Rooster die kip en gril die ananas! Of het nu gaat om Geroosterde bloemkool met tahindressing, Marokkaans gekruid lam, Harissasardines of Portugese espetada, deze malse spiesen, spannende sauzen en heerlijke platbroden transformeren de simpele kebab tot iets geheel nieuws.

Specificaties

  • Uitgever
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2018
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    219 x 168 x 24 mm
  • Gewicht
    645 gram
  • EAN
    9789048315833
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€ 27,50
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99