0
Koning van Katoren - Geef een boek cadeau!
Koning van Katoren - Geef een boek cadeau!

Koning van Katoren - Geef een boek cadeau!

Jan Terlouw

Paperback / Ingenaaid | Nederlands |
 • Niet leverbaar
€ 2,00
Omschrijving

Geef een boek cadeau!

De klassieker Koning van Katoren van Jan Terlouw is nu verkrijgbaar voor slechts 2 euro! Leuk om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hoopt de stichting "Geef een boek cadeau" alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben. Geven kan op vele manieren. Net als vorig jaar is het nu weer mogelijk om één of meerdere exemplaren van het boek te doneren aan een goed doel. Het doel dat Boekhandel Donner heeft uitgekozen is Stichting Jarige Job, een stichting die kinderen helpt die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. 


Hoe kunt u doneren?

Wilt u bij uw bestelling één of meerdere exemplaren van 'Koning van Katoren' doneren? Kies dan, nadat u één of meerdere exemplaren van het boek in uw winkelmandje heeft geplaatst, in het bestelproces voor de optie Inpakken in cadeaupapier. U kiest uit het menu voor de optie Cadeau Stichting Jarige Job. Wij zorgen er voor dat uw gift bij de Stichting Jarige Job terecht komt. 

Wanneer u een losse donatie wilt doen van één of meerdere exemplaren van 'Koning van Katoren' volgt u dezelfde stappen als hierboven beschreven, maar kiest u voor afhalen in de winkel om verzendkosten te voorkomen.

Namens alle kinderen hartelijk dank voor uw donatie!


De leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboek-klassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. 

Specificaties
 • Uitgever
  Geef een boek cadeau (Lemniscaat B.V.)
 • Druk
  1
 • Verschenen
  feb. 2020
 • Genre
  Fictie 10-12 jaar
 • EAN
  9789082969542
 • Bindwijze
  Paperback / Ingenaaid
 • Taal
  Nederlands

Reviews van klanten

5,0 gemiddelde score

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Cursed

Cursed

Tom Wheeler
€ 10,50
Het mysterie van Winterhuis Hotel

Het mysterie van Winterhuis Hotel

Ben Guterson
€ 17,99
Prutsers en pechvogels

Prutsers en pechvogels

Tosca Menten
€ 9,99
De gebroeders Leeuwenhart

De gebroeders Leeuwenhart

Astrid Lindgren
€ 22,99
Lampje

Lampje

Annet Schaap
€ 17,99