0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 29,95

Dit is het werkboek bij Maatwerk waarin u kunt lezen waarom persoonlijk de nieuwe standaard is. De auteurs nemen u stap voor stap mee in het gedachtegoed van Maatwerk waarna u de principes zelf in uw organisatie kunt implementeren.

Wie klanten blij wil maken moet ze op maat bedienen. Maar het valt niet mee om mensen persoonlijke aandacht te geven als de manier waarop je werkt en de informatietechnologie die je gebruikt zijn gestandaardiseerd. Als je klanten blij wil maken heb je echter geen keuze: je moet alle barricaden weghalen die maatwerk in de weg staan. In dit boek kun je lezen hoe je dat doet en elke klant de aandacht geeft die hij verwacht.

Standaardisatie is een van de grootste aanjagers geweest van onze welvaart, maar standaard is niet goed genoeg meer. De meeste fabrikanten hebben dit inmiddels begrepen en bieden elk model in allerlei varianten aan. Maar in de dienstverlening is maatwerk nog steeds niet ingeburgerd: een simpel telefoonabonnement of een verzekering is er meestal maar in één smaak. Laat staan dat de dienst kan worden aangepast: 'Sorry, mevrouw, onze systemen staan wijzigingen helaas niet toe.'

Of u nou verantwoordelijk bent voor een fabriek, een bank, een gemeente of een internetbedrijf: voorkom dat uw klanten gefrustreerd raken en van het kastje naar de muur worden gestuurd en kies ook voor maatwerk.

De auteurs zijn experts op het gebied van dienstverlening en informatietechnologie. Ze hebben bij nationale en internationale ondernemingen projecten gerealiseerd voor het verbeteren van persoonlijke dienstverlening.

  • Bindwijze: Paperback / Ingenaaid
  • Uitgever: Haystack, Uitgeverij
  • Druk: 1
  • Verschenen: jul. 2016
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 272
  • Genre: Bedrijfskunde algemeen
  • Dimensies: 215 x 135 x 16 Millimeters
  • Gewicht: 371 gram
  • EAN: 9789461261854

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Zo maak je een facilitair plan

Zo maak je een facilitair plan

Ronald Beckers
€ 20,25
Reclamepsychologie

Reclamepsychologie

Rene van Hoften
€ 30,50
Grondslagen van de marketing

Grondslagen van de marketing

Bronis Verhage
€ 28,25
Marktonderzoek

Marktonderzoek

Mirjam Broekhoff
€ 59,00