0

Makelaar adviseert: verkoop je huis zelf

Makelaar adviseert: verkoop je huis zelf
zo 5 maart 201714:00 - 15:30
georganiseerd door Donner

Je huis verkopen is een spannend maar vooral ook een leuk proces. Echter veel mensen denken dat ze dat alleen via een traditionele makelaar kunnen doen. Maar de beste verkoper van je huis ben je zelf!

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

Tijdens de lezing zal aan de hand van enkele cases/voorbeelden getoond worden hoe je als woningeigenaar je huis goed in de markt zet, waardoor je sneller kijkers aantrekt en je huis dan ook beter verkocht krijgt. Daarnaast kunnen geïnteresseerden vragen stellen over zaken waar ze zelf bij de verkoop van hun eigen huis tegenaan lopen. 

Mark Teeuwissen is gecertificeerd register-makelaar, docent en verkoopexpert en met zijn verkoopkennis en jarenlange ervaring heeft hij een innovatieve visie ontwikkeld over hoe je als woningeigenaar het beste je huis kunt verkopen. Mark is ook de schrijver van - Je huis verkoop je zo! - een  boek waardoor je leert hoe je sneller en beter je huis verkoopt.

In dit praktische boek vertelt hij hoe je de verkoop van je woning handiger aanpakt. Hij beschrijft de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop: conditie, locatie, vraagprijs, marketing en promotie, verkoopvaardigheden en financieringsmogelijkheden.

En wat is de beste verkoopstrategie? Hoe grijp je in als de belangstelling afneemt? Uiteraard besteed ik aandacht aan de verschillende platforms als Funda en Jaap en hoe je daar slim gebruik van maakt.

Je huis verkoop je zó!

Zelf je huis verkopen is makkelijker dan je denkt. Niet voor niets besluiten steeds meer woningeigenaren om de verkoop in eigen hand te houden. Je bespaart op de kosten van een makelaar en het is leuk om te doen. Bovendien weet niemand zoveel over zijn huis en de buurt te vertellen als de verkoper zelf.

In dit praktische boek vertelt makelaar en verkoopcoach Mark Teeuwissen hoe je de verkoop van je huis handig aanpakt. Hij neemt je aan de hand langs de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop: conditie, locatie, vraagprijs, marketing en promotie, je verkoopvaardigheden en je financiële mogelijkheden. Hoe bepaal je een goede vraagprijs? Hoe zorg je voor een ‘klik’ met je huis en voor prettige onderhandelingen? Wat is de beste verkoopstrategie? Hoe grijp je in als de belangstelling afneemt? 

Teeuwissen geeft een helder antwoord en helpt je om snel lessen te trekken uit de eerste contacten met belangstellenden. Uiteraard besteedt hij ruim aandacht aan de verschillende platforms als Funda en hoe je daar slim gebruik van maakt.

Voormalig NVM-makelaar Mark Teeuwissen is docent makelaardij, verkooptrainer en oprichter van Huisunie.nl. Hij coacht verkopers bij de verkoop van hun woning en geeft lezingen en presentaties over hoe je zelf je huis verkoopt.