0

Marianne Grootenboer presenteert haar kinderboek

Marianne Grootenboer presenteert haar kinderboek
za 19 september 202015:00 - 16:30
georganiseerd door Donner

Besloten bijeenkomst | Kinderfeest in Boekhandel Donner: Marianne Grootenboer presenteert ‘Mees & de geheimen van de Dezzler-clan’.

  • Entree: 15:00 | besloten bijeenkomst
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam

Uitgeverij Douane gaat iets helemaal nieuws doen: een kinderboek uitgeven. Mees & de geheimen van de Dezzler-clan. Om dit ‘debuut’ feestelijk en sfeervol te vieren gaan we op 19 september om 15.00 uur een geweldige middag organiseren in het theater van Boekhandel Donner. Niet alleen zal er – natuurlijk – voorgelezen worden uit dit prachtige, spannende kinderboek, maar het theater zal ook tijdelijk muziekpodium en judohal zijn! Waar kinderen performances gaan geven, die met de inhoud van het boek te maken hebben.

Naast deze spectaculaire onderdelen zullen drie kinderen – Ronja, Milan en Roísin – vertellen over hoe ze Marianne geholpen hebben bij het schrijven van het boek; ze fungeerden namelijk alle drie als redacteur, dat wil zeggen: in verschillende stadia van het boek gaven ze hun mening over wat Marianne had geschreven. Dat levert vast hilarische gesprekken op.

Ook volwassenen welkom…

Omdat we zo’n gevarieerd programma hebben, heten we naast kinderen ook de vrienden en liefhebbers van het werk van Marianne van harte welkom. De manier waarop zij jong en creatief blijft en in samenspraak met kinderen tot dit geweldige, nieuwe boek is gekomen, is voor iedereen inspirerend!

Boekpresentatie Mees & de geheimen van de Dezzler-clan, 19 september, Boekhandel Donner, Rotterdam, aanvang 15.00 uur. Met medewerking van Marianne Grootenboer (schrijfster), Hans van Willigenburg (uitgever) en Rosa Evans Knaup (presentator, actrice).

foto Marianne Grootenboer: Rick Messemaker