0
Mijn recepten
Mijn recepten

Mijn recepten

Van appeltaart tot saotosoep

London Loy

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 21 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 31,99
Omschrijving

Liefde voor eten, liefde voor leven. Mijn recepten - van de Bijlmer tot aan Paramaribo van chef-kok London Loy (1974) zindert van de liefde voor koken en eten. Met oog voor traditie en trots als hoofdingrediënt creëert London recepten waarbij Surinaamse, Aziatische en Nederlandse smaken en ingrediënten de boventoon voeren - maar dan wel the London way. Denk aan bakkeljauwbrandade, scotchbonnetpesto en wentelteefjes met bakbanaan. Natuurlijk ontbreken ook de eerste hulp en de ongeëvenaarde saotosoep van zijn moeder niet. Kortom: recepten met een ziel, om met zo veel mogelijk mensen te delen.

Na een carrière in de keuken bij La Rive in het Amstel Hotel, waar hij het klappen van de zweep leerde kennen van Robert Kranenborg, gooide London het over een andere boeg en zette hij samen met Miljuschka Witzenhausen streetfood op de kaart bij 24Kitchen's Food Truck Challenge en in de keuken van het Amsterdamse Volkshotel. Tegenwoordig is London wekelijks te zien bij Koffietijd en is hij de personal chef van kickboks-legende Rico Verhoeven.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2020
  • Bladzijden
    208
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    258 x 197 x 26 mm
  • Gewicht
    1024 gram
  • EAN
    9789048853717
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Burgers & BBQ Bites

Burgers & BBQ Bites

Jord Althuizen
€ 22,50
Vegetarische salades

Vegetarische salades

Richards, Cindy
€ 7,95
Verse salades

Verse salades

Graimes, Nicola
€ 7,95