0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Moeten, mogen & uitsloven

60 recepten + familieverhalen uit de keuken van De Leeuw

Paul de Leeuw & Kas de Leeuw

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,99
Omschrijving

Moeten, mogen & uitsloven is een intiem boek vol lees- en eetplezier.

In dit boek vind je zestig eerlijke en niet al te moeilijke recepten. Jong versus oud, nieuw versus traditioneel.

Van snelle maaltijden, wanneer er gekookt moet worden en iets uitgebreidere gerechten voor als er meer tijd is, wanneer er gekookt mag worden, tot echte culinaire uitspattingen, voor wanneer er uitgesloofd wordt om iets te vieren of iets goed te maken, of gewoon omdat Paul en Kas er zin in hebben. Daarnaast halen vader en zoon herinneringen op over opgroeien, feestdagen en vakanties, maar bovenal over eten.

Vader Paul de Leeuw en oudste zoon Kas zijn beiden culinaire lekkerbekken en staan dan ook graag in de keuken. Al zijn ze daar bijna nooit samen te vinden, want ieder heeft zijn eigen aanpak.

Paul kookt op gevoel, terwijl Kas af en toe doorslaat in zijn precisie. Erg verschillende koks dus. Ook is er een duidelijke generatiekloof, waarbij Paul zijn recepturen uit boeken en kranten haalt, terwijl Kas zijn culinaire informatie vooral vindt op het internet en duizenden YouTube-video’s bekijkt.

Maar met hoe veel of hoe weinig moeite er ook wordt gekookt, er komt altijd wel iets lekkers op tafel.

Paul de leeuw (1962) is amuseur voor theater en televisie. Hij ontving vele prijzen voor zijn tv-werk en werkt op dit moment voor BNN/VARA. Wekelijks is hij te beluisteren in zijn podcast De leeuw lult verder! Ook maakt hij deel uit van de gelegenheidsband The Streamers. Daarnaast Is hij een verwoed amateurkok. Kas de leeuw (2001) is student en hobbykok. Hij woont in Amsterdam, met maar één kast die niet bedoeld is om kookspullen in op te bergen. Kas heeft zijn liefde voor eten te danken aan zijn vader, die hem als peuter al gamba’s en olijven te eten gaf.

Specificaties
  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2022
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    257 x 203 x 29 mm
  • Gewicht
    1184 gram
  • EAN
    9789038810843
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Van Boven in het wild zakboek

Van Boven in het wild zakboek

Yvette van Boven
€ 18,50
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 24,99
Borrelbijbel

Borrelbijbel

Ramon Brugman
€ 33,99