2019
2020
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.
Echt Marokkaans koken leer je met deze tachtig recepten.
Bloedmooi en uitnodigend.
Prachtig gefotografeerd kookboek over de magische Marokkaanse keuken.
Najat Kaanache werd geboren in San Sebastian en kreeg van haar Marokkaanse ouders de liefde voor eten mee. Ze studeerde in Engeland en woonde een aantal jaren in Den Haag. Ze werkte bij de beste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder elBulli en Noma. Kaanache heeft haar eigen restaurant, NUR in de Medina van Fez, waarmee ze al twee jaar op rij de prijs van Worlds Best Moroccan Cuisine won.