• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Natto

Keith , Wong

Natto
Natto

Natto

Keith , Wong

Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, levertijd 2-3 weken.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 35,30
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Natto is Japan's infamous, divisive, so-called 'superfood' made by fermenting soybeans (Glycine max) with the bacterium Bacillus subtilis. The story of natto finds itself stretched everywhere: from the migrations of the last Ice Age to the frontiers of biotechnology, from the streets of Edo to the supermarket refrigerator, from the invention of the petri dish to the modern clinical trial; and everywhere in-between.This is the first comprehensive English-language book that explores all aspects of natto: its history, science, and technology, with the hope more people will come to appreciate its curious qualities.

Specificaties

  • Uitgever
    Chemcat Publishing
  • Verschenen
    apr. 2023
  • Bladzijden
    268
  • Genre
    Voedselchemie
  • Afmetingen
    235 x 157 x 19 mm
  • Gewicht
    545 gram
  • EAN
    9781738916207
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het?

Garmt Dijksterhuis
€ 19,95
101 vragen over voeding

101 vragen over voeding

Andre Huyghebaert
€ 24,99
Veg-table

Veg-table

Nik , Sharma
€ 33,00
Bioactive Components

Bioactive Components

Tarun , Belwal
€ 181,89
Biotechnology

Biotechnology

V T , Sreekumar
€ 30,20
Techniques in Forage Quality Analysis

Techniques in Forage Quality Analysis

Rajan , Katoch
€ 149,79