0

Broodbakken

Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. Hieronder vind je een selectie boeken voor inspiratie om zelf thuis heerlijke broden te bakken.

Zuurdesem

Zuurdesem

Casper André Lugg & Martin Ivar Hveem Fjeld

'Wat mij betreft het mooiste en duidelijkste boek over zuurdesembrood dat ik tot nu toe ben tegengekomen.' - Eke Mariën

'Wat een waanzinnig goed boek. Veel kennis, fijne recepten, mooie foto's. Voor ervaren en onervaren bakkers.' - kookboekennieuws.nl


De jonge Noorse vrienden Lugg en Fjeld maken je in dit prachtige boek bekend met brood zoals het 5000 jaar geleden al gebakken werd. Zuurdesembrood, een geschenk van moeder aarde. Je hebt er niets meer voor nodig dan meel, water en zout. En tijd. Niet omdat het veel tijd kost om zuurdesembrood te bakken, maar omdat tijd cruciaal is bij de ontwikkeling van de bijzondere smaak van het boord.

Het boek Zuurdesem leert zowel de beginnende als de gevorderde (zuurdesem)bakker stap-voor-stap de geheimen van heerlijk desembrood.

lees verder

Broodbakken

Broodbijbel

Broodbijbel

Hiljo Hillebrand
€ 31,99
Broodjes uit eigen oven

Broodjes uit eigen oven

Levine van Doorne
€ 19,99
Brood uit eigen oven

Brood uit eigen oven

Levine van Doorne
€ 24,99
Larousse brood

Larousse brood

Eric Kayser
€ 29,99
Meesterlijk brood

Meesterlijk brood

Robèrt van Beckhoven
€ 20,99
Zuurdesem

Zuurdesem

Casper André Lugg
€ 20,99
Brood bakken voor dummies

Brood bakken voor dummies

Joke Reijnders
€ 19,99
Hoe bak ik brood

Hoe bak ik brood

Emmanuel Hadjiandreou
€ 22,99
Brood

Brood

Robèrt van Beckhoven
€ 19,90
500 broodrecepten

500 broodrecepten

Carol Beckerman
€ 9,99
Zweedse broodjes

Zweedse broodjes

Daniel Lindeberg
€ 10,99
Larousse Brood

Larousse Brood

Eric Kayser

Niets is heerlijker dan de geur van versgebakken brood die je huis vult. En als je dan de moeite neemt om zelf brood te bakken, kun je maar beter werken met de beste grondstoffen, met het beste boek met kwaliteitslabel Larousse, van iemand die gepassioneerd is voor het bakken van brood: Eric Kayser. In Frankrijk en ver daarbuiten is Eric Kayser de absolute referentie voor lekker ambachtelijk brood.
Larousse brood bevat meer dan 80 recepten van brood en viennoiserie, vergezeld van handige tips van de auteur en geïllustreerd met meer dan 800 schitterende stap-voor-stapfoto's. Alle recepten zijn uitgetest in een gewone oven.

lees verder