• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

The Noma Guide To Fermentation

Including Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-ferments, And Black Fruits And Vegetables

David Zilber & Rene Redzepi

The Noma Guide To Fermentation
The Noma Guide To Fermentation

The Noma Guide To Fermentation

Including Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-ferments, And Black Fruits And Vegetables

David Zilber & Rene Redzepi

Hardback / gebonden | Engels
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 40,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Specificaties

  • Uitgever
    Workman Publishing
  • Verschenen
    okt. 2018
  • Bladzijden
    456
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    198 x 259 x 46 mm
  • Gewicht
    1168 gram
  • EAN
    9781579657185
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€ 23,95
Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€ 38,99
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€ 32,50
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€ 29,95
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€ 22,99