• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Nothing Fancy

Unfussy Food for Having People Over

Alison Roman

Nothing Fancy
Nothing Fancy

Nothing Fancy

Unfussy Food for Having People Over

Alison Roman

Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, de levertijd is 4-5 werkdagen.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 36,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Feeding friends – and feeding yourself – is an unfussy affair with social media superstar and newly minted New York Times columnist Alison Roman

Alison Roman is a contributor at Bon Appétit and regular food columnist in the New York Times. Formerly a Senior Food Editor at Bon Appétit and BuzzFeed, her work has also been featured in GQ, Cherry Bombe and Lucky Peach. She is the author of the bestselling Dining In. Alison has worked professionally in kitchens such as New York’s Momofuku Milk Bar and San Francisco’s Quince. A native of Los Angeles, she lives in Brooklyn.

Specificaties

  • Uitgever
    Hardie Grant Books
  • Verschenen
    nov. 2019
  • Bladzijden
    320
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    245 x 203 mm
  • Gewicht
    1420 gram
  • EAN
    9781743795378
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Jeroen Hazebroek
€ 36,99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€ 34,99
Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€ 38,99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€ 23,95