0

Nuuna Notitieboeken

De bijzondere notitieboeken van Nuuna zijn bij Donner te krijgen. In verschillende uitvoeringen en formaten.

Een notitieboek van nuuna wil gevuld worden met goede, maar ook met slechte ideeën, met spontane ingevingen, gedachten, buien of schetsen. Het wordt waardevoller en persoonlijker met iedere korte notitie en iedere koffievlek. Om echt waardevol te worden is aandacht voor detail van belang. De nuuna notebooks zijn van gevuld met fijn Zweeds papier met een mooie grid van stippen. En op die manier geschikt voor schrijven en schetsen. Het is in katernen gebonden. De kaften worden van mooie materialen gemaakt, bijvoorbeeld van zacht leer, die ook nog eens duurzaam en flexibel zijn.

Je ideeën, projecten en gedachten worden ook goed bewaard in ons alternatieve covermateriaal. Het is bekend van jeans: het label op de spijkerbroek. Het lijkt van leer, maar leer overleefd het stonewash-proces en het reguliere wasprogramma niet, daarom is het materiaal van de nuuna jeans covers op papierbasis. De motieven worden handmatig op de cover gedrukt met behulp van silk-screen printing.

En binnenin de notitieboeken: de perfecte platte vorm zorgt ervoor dat je over de pagina's door kan schrijven of tekenen.

 

nuuna notebook verticaal