0

Ondernemen als een baas - Wesley dos Santos

Wesley dos Santos signeert op 9 oktober speciaal voor Donner zijn boek Ondernemen als een baas. Ook zal hij op verzoek een persoonlijke tekst toevoegen. Reserveer nu uw exemplaar. Maak hieronder uw keuze en volg de stappen bij de bestelling.

Wesley dos Santos heeft drie succesvolle bedrijven: sneakermerk Diversité Footwear, bootverhuurbedrijf iKapitein en cv-platform UniekCV. Om zijn dromen waar te maken past Wesley altijd drie essentiële vaardigheden toe: tinkeren, hosselen en circulair denken.

Tinkeren is experimenteren, ontdekken wat je leuk vindt. Bij hosselen gaat het om manieren vinden om geld te verdienen en leren omgaan met tegenslagen. Circulair denken draait om iets teruggeven aan je naasten, de maatschappij of het milieu, waardoor er weer andere deuren voor je opengaan.

In het boek vertellen rolmodellen als baltovenaar Soufaine Touzani, alleskunner Jandino Asporaat, Picnic-oprichter Michiel Muller, ex-voetbalster Anouk Hoogendijk, rapper Winne, Jumbo-topvrouw Colette Cloosterman, Emms van hiphopformatie Broederliefde en strafrechtadvocaat Mark Teurlings op welke manier zij tinkeren, hosselen en circulair denken om te kunnen ondernemen als een baas.

Ondernemen als een baas met handtekening en persoonlijke opdracht

Ondernemen als een baas met handtekening en persoonlijke opdracht

Wilt u een exemplaar van 'Ondernemen als een baas' reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. Kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier', kies een papier uit (het maakt niet uit welke u kiest) en vul in het volgende scherm in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat Wesley dos Santos op 9 oktober het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

bestel boek
Ondernemen als een baas gesigneerde editie

Ondernemen als een baas gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van 'Ondernemen als een Baas' reserveren met alleen een handtekening van de auteur?  Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek.  U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Wesley dos Santos op 9 oktober het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

bestel boek