0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
I.v.m. de drukte bij PostNL kan vertraging in de levering optreden.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 17,50

Dit boek helpt de interactie tussen de persoon met dementie en zijn omgeving te verbeteren. Het biedt handvatten om moeilijk verstaanbaar gedrag te verminderen. Deze tweede geheel herziene druk over ondersteunend communiceren bij dementie informeert over nieuw verschenen producten en heeft ook aandacht voor personen met dementie en een verstandelijke beperking. Nieuw is ook het communicatieprofiel en divers filmmateriaal dat u kunt downloaden.
  
Om alle mogelijkheden tot contact en communicatie te benutten, vertrekken we vanuit Totale Ondersteun(en)de Communicatie èn de onvoorwaardelijke intentie om de ander te willen begrijpen en aan te sluiten bij diens individuele signalen en betekenissen.

Dit praktische hulpmiddel is bestemd voor iedereen die met personen met dementie omgaat, zowel de professionele hulpverlener als ook het gezins- en/of familielid.

Chris De Rijdt – bachelor in de orthopedagogiek – is praktijklector aan de Hogeschool Gent en auteur van het boek “Ondersteunende communicatie: werken met visualisaties ‘. Ze werkte voordien als begeleidster/groepschef bij personen met een verstandelijke beperking en kinderen met gedragsproblemen. Ze beschrijft haar eigen ervaringen met haar demente moeder die haar de wondere wereld van dementie heeft leren kennen.

Wilma Scheres  - GZ-psycholoog en communicatiedeskundige met en voor mensen met een communicatieve beperking  - is werkzaam voor Milo en programma manager Symphonyzorgacademie. Daarnaast is zij docent Train de trainer Totale communicatie en auteur van het boek Totale Communicatie. Zij begeleidt mensen met  een verstandelijke beperking op het gebied van lichaamsbeleving, identiteit en seksualiteit en is coach voor gedragskundigen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 

  • Bindwijze: Paperback / Ingenaaid
  • Uitgever: Springer Media B.V.
  • Druk: 2
  • Verschenen: feb. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Genre: Gezondheidsvakken, lichamelijke oefening en verzorgingsvakken algemeen
  • Dimensies: 206 x 140 x 9 Millimeters
  • Gewicht: 247 gram
  • EAN: 9789036816991

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

niveau 4 - Theorieboek

niveau 4 - Theorieboek

M. Baseler
€ 32,50
Methodiek PW - Theorieboek niveau 3/4

Methodiek PW - Theorieboek niveau 3/4

R.F.M. van Midde
€ 39,75
niveau 3 & 4 - Theorieboek

niveau 3 & 4 - Theorieboek

Marja Baseler
€ 39,75
Yoga met Evy

Yoga met Evy

Evy Gruyaert
€ 19,99