0

Ontmoet & Groet 'De Gruffalo' met Axel Scheffler

Ontmoet & Groet 'De Gruffalo' met Axel Scheffler
vr 14 april 201715:00 - 16:00
georganiseerd door Donner

Vrijdag 14 april komt Axel Scheffler bij ons op bezoek! De bekende tekenaar van onder andere “De Gruffalo” komt op het podium tekenen en signeren.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

We gaan ook voorlezen en de Gruffalo zelf is aanwezig om met iedereen op de foto te gaan (en te knuffelen uiteraard, als je durft..!). Na afloop wordt de tekening die Axel ter plekke maakt, verloot onder de aanwezigen. Genoeg redenen om langs te komen op deze mooie vrijdag. Om het allemaal nog leuker te maken, is het prentenboek “De Gruffalo” vanaf 7 april tijdelijk voor maar €2,- te koop in het kader van de actie “Ik wil een prentenboek”.

Axel Scheffler (Hamburg, Duitsland) studeerde kunstgeschiedenis en visuele communicatie in Duitsland en Engeland. Na zijn studie begon hij te werken voor uitgeverijen. Zijn illustraties zijn internationaal een groot succes en Schefflers prentenboeken verschijnen onder meer in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Het werk van Axel Scheffler is verschillende keren geëxposeerd en werd diverse malen bekroond. De Gruffalo is zijn beroemdste creatie.