0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.

Elvy’s eigen wereld – So boho
Het eerste meidenboek van Jill Schirnhofer

Elvy is een dromerig, creatief meisje dat vooral in haar eigen wereldje leeft. Nu het schooljaar bijna afgelopen is, kijkt ze uit naar een hele zomer lang ongestoord tekenen. Maar haar ouders denken daar anders over! Zij willen graag dat Elvy wat meer onder de mensen komt. Haar vader weet de perfecte oplossing: waarom gaat ze niet naar haar hippiezus Joy op Ibiza? Dat ziet Elvy ook wel zitten. En haar tekentalent komt op het eiland goed van pas als ze met buurmeisje Kate een kledinglabel begint.  Het wordt een zomer om nooit te vergeten!

Jill Schirnhofer is een hit. Al vanaf haar 15de ontwerpt ze agenda’s en schrijft en illustreert ze boeken. Sinds oktober 2014 heeft ze haar eigen tv-programma Jill bij NPO Zapp, waar ze creatieve tips en tricks geeft op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken. Haar Instagram-account en YouTube-kanaal hebben duizenden volgers en miljoenen views. Van haar teken- en knutselboeken zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Met haar tour door heel Nederland om Elvy’s eigen wereld – So boho te promoten doet ze ook Donner aan. Ze heeft er zin in!