0

Ontmoet&Groet politiehond Bumper en zijn vaste trainer Stephan

Ontmoet&Groet politiehond Bumper en zijn vaste trainer Stephan
za 13 oktober 201814:00 - 15:30
georganiseerd door Donner

Politiehond & internethit Bumper komt met zijn vaste trainer Stephan bij Donner langs voor een Ontmoet&Groet. Je kan Stephan vragen stellen en Bumper signeert jouw exemplaar van 'Bumper de politiepup'.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

Op Facebook heeft deze schattige pup in korte tijd een grote fanbase opgebouwd: Bumper heeft meer dan 100.000 ‘bumperklevers’!

Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer toegewezen en dat blijkt een gouden match. Wanneer een collega vervolgens een foto online zet van een piepjonge Bumper met een Danoontje op zijn snuit, gebeurt er iets wonderlijks. Bumper gaat viral en wordt op slag beroemd. Sindsdien volgen vele duizenden fans zijn avonturen via social media.

In Bumper, de politiepup volg je de opleiding van Bumper op de voet. Van stoere trainingen met de ME tot een bijzonder bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis. Het boek geeft een uniek kijkje achter de schermen van de soms harde politiewereld, compleet met nieuw fotomateriaal. Zo leer je Bumper nóg beter kennen en leer je samen met Bumper alles wat een echte politiehond moet kunnen.

De politie staat haar royalty’s af aan het door de politie verkozen goede doel: Stichting Hulphond Nederland.

Koen van Santvoord schreef voor Boekerij drie bestsellers met boswachter Arjan Postma: Buiten!, Buiten met je hond en Buiten gebeurt het. Eerder verscheen van zijn hand Foppe de Haan, bondscoach voor vier weken, dat werd genomineerd voor Sportboek van het Jaar.