2017
Oogst staat vol met verrassende groentegerechten voor elk seizoen. Recepten om buiten te eten of buiten klaar te maken. Bak scones voor een picknick, pof tuinboontjes op de barbecue of serveer artisjokbloemen tijdens een diner en tête-a-tête. Ook binnenshuis kun je met dit prachtige kookboek prima uit de voeten. Geniet van de mooie buitenfoto’s terwijl een meringuetaart in de oven staat. Droom weg bij beelden van de eerste zonnestralen in de lente, een boeket van wilde bloemen en een kampvuurtje. Lente, zomer, herfst, winter: elk seizoen heeft zijn eigen charme. Droom, kook en geniet!
‘Marleen van Es maakt met haar groene vingers prachtige foodfoto's in haar Utrechtse volkstuin […] In haar boek doe je heel veel inspiratie op om fantastische gerechten te stomen/grillen/koken.’ DeliciousMulti-talent Marleen van Es is fotograaf, stylist, vormgever, succesvol blogger en eigenaar van een welig tierende volkstuin. Haar eerste kookboek Eten uit de volkstuin werd lovend ontvangen. Op haar blog etenuitdevolkstuin.nl deelt ze niet alleen haar prachtige foto’s en tuinervaringen, maar geeft ze ook tips en recepten.