0

Opruimen voor Dummies

Jane Stoller

Paperback / Ingenaaid | Nederlands
 • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
 • Op voorraad in onze winkel. Afhalen mogelijk op vooraf afgesproken tijdslot.
€ 24,99
Omschrijving

Voelt jouw huis soms als een huishouden van Jan Steen? Dan is het tijd voor een grote schoonmaak! Dit boek biedt simpele, bewezen methodes om je huis en leven beter te organiseren – te beginnen met je hoofd. Organized Jane (het pseudoniem van de auteur) leidt je door de psychologie achter rommel en helpt je een plan van aanpak te maken om je huis rommelvrij te maken, kasten en kamers effectief in te richten, je digitale en kantoorrommel weg te werken en een plek te vinden voor de spullen die je weg wilt doen. Het resultaat? Minder stress, meer vrije tijd en een grotere productiviteit. Jane Stoller is een dwangmatige opruimer die van haar passie een winstgevend bedrijf heeft gemaakt: Organized Jane. Ze reist de wereld rond om klanten en bedrijven te helpen bij het vernieuwen van een enkele ruimte tot het verbeteren van hun gehele organisatie. Naast spreken en schrijven over dit onderwerp, doceert ze ook management skills aan de Vancouver Island Universiteit in Canada.

Opruimen voor Dummies / Jane Stoller ; vertaling [uit het Engels]: MartÐn van Opbergen voor Fontline ; redactie: Wilma Eras. - Amersfoort : BBNC uitgevers, [2020]. - XVII, 301 pagina's : illustraties ; 24 cm. "Opruimen vereist een volledige mentaliteitsverandering, zodat je hele leven in lijn raakt met je doelen; dus dat je niet alleen je huis van rommel ontdoet, maar ook je hoofd en je digitale ruimte". Aldus de Zwitsers-Canadese auteur, zij is opruimcoach, universitair docent en ondernemer.

Zij presenteert in dit boek hiervoor een totaalpakket voor zowel mentaal, fysiek, als digitaal "opruimen". De inhoud omvat 4 delen: 1. Opruimen van de geest (fundamenteel!), 2. Je huis (kamer voor kamer, stap-voor-stap, hoe en waarom), 3. Je digitale werkplek, 4. Redenen en manieren van opruimen, incl. bestemming overtollige spullen en hoe dit vol te houden.

De opvallend systematische indeling, aanvullende illustraties en pictogrammen met legio tips, aandachtspunten, extra informatie, waarschuwingen, e.d. geschreven in vlotte -gemakkelijke- tekst, maken de inhoud voor iedereen functioneel. Hierbij wordt het ontwikkelen en toepassen van een persoonlijke aanpak gestimuleerd. Conclusie: een goed uitgewerkte, 'all-round' methode die motiveert tot 'mindset' en actie, in ieders persoonlijke situatie.

Specificaties
 • Uitgever
  Voor Dummies
 • Druk
  1
 • Verschenen
  sep. 2020
 • Bladzijden
  320
 • Genre
  Lifestyle algemeen
 • Afmetingen
  241 x 170 x 18 mm
 • Gewicht
  549 gram
 • EAN
  9789045357027
 • Bindwijze
  Paperback / Ingenaaid
 • Taal
  Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De weg naar financiële vrijheid

De weg naar financiële vrijheid

Scott Rieckens
€ 20,00
Burn after writing

Burn after writing

Sharon Jones
€ 11,99
Haak je restjes op

Haak je restjes op

Annemarie Huijser
€ 17,50
Selfcare planner

Selfcare planner

Sanna Sporrong
€ 19,99
Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf

Nicotext
€ 16,99