0

Optreden Alain Clark

Optreden Alain Clark
za 29 februari 202014:00 - 14:30
georganiseerd door Donner

Velvet Music Donner opent haar ‘deuren’ met een gratis toegankelijk instore concert van Alain Clark! Aansluitend zal hij signeren.

  • Entree: 14:00 - 14:30 | toegang vrij
  • Locatie: Velvet Music Donner | 2e etage | Coolsingel 129 | Rotterdam

Op 29 februari is Rotterdam een muziekwinkel rijker. Die dag opent het nieuwe. tweede filiaal van Velvet Music haar spreekwoordelijke deuren binnen in boekhandel Donner. Deze winkel komt op de plek waar tot voor kort Van der Heijde Bladmuziek zat en zal een ruim assortiment aan cd’s, dvd’s en lp’s aanbieden. Om deze opening feestelijk in te luiden zal niemand minder dan Alain Clark een exclusief, gratis toegankelijk ‘instore’ concert geven ter promotie van zijn nieuwe album ‘Sunday Afternoon’.

Alain Clark gaat op ‘Sunday Afternoon’ terug naar zijn muzikale basis. Over ‘Sunday Afternoon’ zegt Clark dat de liedjes ontstaan zijn vanuit de naklank van de Los Angeles geschreven en opgenomen voorloper Bad Therapy. Daar werkte hij met verschillende muzikanten en schrijvers waardoor hij soms concessies moest doen. Ditmaal schreef hij de liedjes alleen, thuis op de bank. Zonder afleiding of tijdsdruk. ‘Sunday Afternoon’ heeft Clark ook een zekere rust gebracht bij live-optredens. "Het gevoel dat ik een hele band met blazers en toeters en bellen nodig heb is verdwenen. Ik weet nu dat ik met zulke verhalende liedjes alleen met een gitaar prima een show kan dragen", aldus Clark.

Bekend van hits als ‘Father & Friend’, ‘Blow me Away’ en ‘Back in My World’ is de zanger, gitarist, componist, producer en vooral muzikant in hart en nieren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

De instore zal plaats vinden op zaterdagmiddag 29 februari om 14:00 op de nieuwe Velvet afdeling in boekhandel Donner, op de 2e etage. Na afloop van de show vindt er ook een signeersessie plaats. ‘Sunday Afternoon’ ligt nu in de winkels en zal ter plaatse te koop zijn op cd en lp.

VELVET MUSIC DONNER
Coolsingel 129
3012 AG, Rotterdam

donner@velvetmusic.nl