0

Optreden van de Kinderband, de leukste band voor kinderen!

Optreden van de Kinderband, de leukste band voor kinderen!
za 15 oktober 201614:00 - 15:30
georganiseerd door Donner

Optreden van 'De kinderband, de leukste band voor kinderen!'

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

De Kinderband is een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. De band speelt zelf geschreven kinderliedjes die verschenen zijn op diverse cd’s (Alle Dagen Feest, Hiep Hoera en De Beste van). Kinderen worden tijdens de optredens actief gestimuleerd om mee te doen met de band (zingen, dansen etc). De Kinderband een veelgevraagde act op diverse grote en kleine podia in Nederland en Belgie.

“Muziek maken voor kinderen is geweldig!”, aldus Maurice van Tol (zanger). “Kinderen zijn eerlijk, kunnen bewegen zonder dat ze denken dat iemand het gek zal vinden.. heerlijk! Daarnaast hebben we natuurlijk allemaal een stukje kind in ons, toch?!”

Met liedjes als Alle Dagen Feest, Doe Eens Effe Mee, Bang, Zo Graag Naar School, Oma Is Verliefd, Radio, Dag Dag, Dinodans, Mooiste Van De Klas en vele, vele andere doen zij al jaren diverse optredens op grote en kleine podia. Naast de optredens geeft de band ook theatershows, intieme optredens in bijvoorbeeld kinderziekenhuizen, dagverblijven en educatieve workshops op bijvoorbeeld scholen. We zijn sinds 2010 ook officieel partner van de KiKa en Edukans, iets waar wij bijzonder trots op zijn. Wij hebben zelfs voor Edukans het begeleidende nummer “Schoenmaatjes” mogen schrijven, wat zij nu standaard aanprijzen bij de landelijke schoenendozenactie bij basisscholen.