0

Popronde Rotterdam: optreden Aarde aan Daan

Popronde Rotterdam: optreden Aarde aan Daan
za 3 november 201816:30 - 17:15
georganiseerd door Donner

In het kader van Popronde Rotterdam geeft Aarde aan Daan een optreden in Donner.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

Aarde aan Daan maakt dagdroompop. De teksten getuigen van liefde voor poëzie en mysterie, gezongen over klankvolle indie. In België kregen de Tempel EP en single Projector mooie recensies. Aarde aan Daan speelde de halve finale Nekkawedstrijd, won Pallrock en staat op Theater aan Zee. Aarde aan Daan deed mee aan GPVNL en verhuist voor Popronde terug naar NL.

Popronde Rotterdam grootste Popronde van Nederland

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Rotterdam maakte vandaag haar programma bekend. O.a. het fenomeen Karel,  Noorderslag bevestigingen Kita Menari en Donna Blue, Meis, de kleindochter van Boudewijn de Groot, en acts als TAPE TOY en Luna Mae komen op 3 november naar het centrum van Rotterdam. Bijzonder dit jaar is de groei van Popronde Rotterdam. Met 44 locaties weet Popronde Rotterdam een record te vestigen en zich de grootste Popronde van Nederland te noemen qua aantal locaties. Ook zijn dit jaar twee nieuwe partner erbij, zoals Hiphop In Je Smoel, die een podium host in Bibliotheek Rotterdam en The Daily Indie, die een podium host in Mudly’s Barbershop.

Over de Popronde
De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 13 september tot en met zaterdag 24 november reizen de 142 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde vindt in Rotterdam plaats op zaterdag 3 november. Meer dan 75 acts presenteren zich bij de 44 deelnemende locaties.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé en My Baby.

Nieuwe locaties
Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. Van servieswinkel tot de Markthal, van kroeg tot restaurant. Naast café’s en poppodia fungeren ook kunstgalerieën, de bibliotheek en andere bijzondere plekken als podia. Dit jaar zijn de nieuwe locaties: de Markthal, SolFood Rotterdam, Het Industriegebouw, Lilith, Haagse Bluf, Groos, Het Derde Servies, De Bonte Koe, evernow, Kunstuitleen Rotterdam, Ruby Lee and the Vintage Factory, Boekhandel Donner, SLA, De Gele Kanarie, Old Scuola, Kaapse Maria, Toko Trash, Roodkapje en By Jarmusch.

Programma Popronde Rotterdam op 3/11.
Het gehele programma is te zien op: www.popronde.nl/steden/rotterdam

Vanaf 01.15 uur is V11 de plek waar de afterparty losbarst, met Thaïti wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2018 en het programma van de steden op www.popronde.nl