0

Presentatie: Polles Taartenboek

Presentatie: Polles Taartenboek
za 20 oktober 201816:00 - 17:30
georganiseerd door Donner

Bij Donner wordt Polles taartenboek van de Efteling gepresenteerd! Onder het genot van taart gaan we vieren dat dit heerlijke bakboek is uitgekomen, gebaseerd op de nieuwste attractie van de Efteling: “Symbolica”.U kunt nu zelf alle heerlijke gerechten uit de paleiskeuken van Symbolica namaken! Kom deze middag genieten van gebakjes en ander zoets op de Kinderboekenafdeling (waar ook de receptenmaakster van dit boek werkt!).

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

Maak nu zelf thuis de lekkernijen uit de populaire Efteling-attractie Symbolica!

In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica staat in de feestzaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vol taarten, koeken en andere lekkernijen. Al dat heerlijks kun je nu thuis maken!
Polles Taartenboek bevat 35 recepten voor taarten, (cup) cakejes, koeken en traktaties. Het zijn toegankelijke recepten om samen met je kind te maken, maar ook voor de enthousiaste hobbytaartdecorateur. Inclusief een waar meesterstuk waarmee de gevorderde thuisbakker zich helemaal kan uitleven.
Er is tevens aandacht voor glutenvrij, suikervrij en lactosevrij bakken. Wat drink je bij al dat lekkers: in het boek vind je ook een hoofdstukje met feestelijke drankjes, gebrouwen door grootmagister Almar.