• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Regional Cooking of Italy

Ingredients, Techniques, Traditions, 325 Recipes

Valentina Harris

Regional Cooking of Italy
Regional Cooking of Italy

Regional Cooking of Italy

Ingredients, Techniques, Traditions, 325 Recipes

Valentina Harris

Samengesteld pakket | Engels
  • Leverbaar, levertijd 2-3 weken.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 26,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

A collection of five sumptuous cookbooks that encompass the world-famous regional cuisines of Italy, written by award-winning author Valentina Harris with 1800 stunning photographs by Martin Brigdale.

Valentina Harris is an authority on Italian cuisine. Descended from the Renaissance family Sforza, she grew up in Italy and attained diplomas for teaching and cooking at the Scuola di Alta Cucina Cordon Bleu School in Rome.

Specificaties

  • Uitgever
    Aquamarine
  • Verschenen
    mrt. 2024
  • Bladzijden
    128
  • Genre
    Nationale en regionale keuken
  • Afmetingen
    215 x 175 x 55 mm
  • Gewicht
    1838 gram
  • EAN
    9781908991010
  • Samengesteld pakket
    Samengesteld pakket
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Makkelijke noedels

Makkelijke noedels

Pippa Middlehurst
€ 22,50
5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€ 33,99
Dwars door Parijs

Dwars door Parijs

Caroline de Maigret
€ 22,50
Taco's

Taco's

Sandra Mahut
€ 11,99
Italopop

Italopop

Vanja van der Leeden
€ 39,99