0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Activiteit afgelast i.v.m. weer: Rik Felderhof en Hans Melissen - 'ANWB Reisgids voor levensgenieters'

Activiteit afgelast i.v.m. weer: Rik Felderhof en Hans Melissen - 'ANWB Reisgids voor levensgenieters'
zo 10 december 201713:00 - 14:30
georganiseerd door Donner

Rik Felderhof en Hans Melissen nemen u deze middag mee op een trip down memory lane van Maastricht naar St-Tropez. Aansluitend zullen zij signeren.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner

'ANWB Reisgids voor levensgenieters'. Een complete reisgids voor liefhebbers van het goede leven met een passie voor Frankrijk.

In dit persoonlijke reisverslag van meer dan 300 pagina’s nemen vrienden Rik Felderhof en Hans Melissen je mee op een trip down memory lane van Maastricht tot St-Tropez.

Tijdens de reis worden herinneringen opgehaald aan hun lange vriendschap, zwerven ze langs verborgen herbergen, ontmoeten ze kleurrijke personen en is het genieten van de heerlijkheden die worden opgediend en ingeschonken. Naast de verhalen staat de gids boordevol praktische tips over bezienswaardigheden, hotels en restaurants onderweg. De reisgids is geïllustreerd met prachtige beelden van de streken en steden onderweg, persoonlijke kiekjes uit het archief en praktische stadskaartjes.

Ga samen met de heren langs de ommuurde gaarden in de Bourgogne, dineer met ze bij de moeders van Lyon en ontdek de ouderwetse charme in Cassis. Samen proef je niet alleen de heerlijkste wijnen in het Château La Coste in Aix-en-Provence, maar geniet je er ook van de bijzondere kunst. Tot slot vleien we ons na een wandeling langs strand en gekleurde huisjes neer met een glaasje op een zonnig terras in St-Tropez.

Kortom: ANWB reisgids voor levensgenieters is een onmisbare reisgezel tijdens je trip naar Zuid-Frankrijk!