• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, levertijd is 10-15 werkdagen
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 40,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

A comprehensive cookbook to cover everything you need to know about the methods and traditions of Japanese slow grilling. Includes 80 healthy recipes using meat, fish and vegetables.


 
Silla is a keen sushi teacher and is a permanent staff member at the excellent Billingsgate Seafood Training School delivering a very popular sushi course on a regular basis.  She also teaches regularly at Richard Bertinet’s The Bertinet Kitchen, Divertimenti and Leith’s School of Food and Wine, and has various corporate clients like Holroyd Howe, Microsoft, Ichiban and Hotel Peponi on Lamu, to name a few. She has participated in various pop-ups, food networks and dinners, the most prestigious of which are the James Beard in New York and The Oxford Food Symposium. Recent events include a charity dinner for the Fishermen’s Mission at Melbury House in Dorset and an appearance at the prestigious Feast with a Chef in Bristol.]]>

Specificaties

  • Uitgever
    JACQUI SMALL
  • Verschenen
    apr. 2018
  • Bladzijden
    224
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    256 x 215 x 25 mm
  • Gewicht
    1100 gram
  • EAN
    9781911127345
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€ 29,95
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€ 23,95
Karola's Kitchen: Kleur op tafel

Karola's Kitchen: Kleur op tafel

Karolien Olaerts
€ 29,99
Taco's

Taco's

Sandra Mahut
€ 11,99