• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Roberta's cucina povera

Betaalbare recepten & tips voor no waste koken

Roberta Pagnier

Roberta's cucina povera
Roberta's cucina povera

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2023

    € 24,99

Roberta's cucina povera

Betaalbare recepten & tips voor no waste koken

Roberta Pagnier

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Nog niet verschenen, verwacht op 19 sep. 2023
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 24,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Lekker Italiaans koken hoeft niet duur te zijn: Roberta Pagnier geeft een duurzame, hedendaagse draai aan 100 klassieke en eigen cucina povera-gerechten.

In een tijd waarin alles duurder wordt, moet je soms net iets creatiever zijn om iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Dat weten de Italianen allang. Zij hebben hun eigen kooktraditie: cucina povera, een boerse, sobere, eenvoudige keuken van restjes en betaalbare seizoensproducten. Roberta Pagnier is geïnspireerd door deze kookstijl, die uitermate goed past in de huidige maatschappij: een bewuste wereld zonder verspilling.

- 100 makkelijke recepten: van brood, pasta en risotto tot vis, vlees en zoet
- smakelijke gerechten voor het hele gezin
- plus weetjes over de Italiaanse keuken, ingrediënten en achtergrondverhalen
- no waste tips voor minder verspilling

Roberta's cucina povera is een laagdrempelig kookboek met recepten, doorspekt met weetjes over de Italiaanse keuken, de oorsprong van de gerechten en ingrediënten en hun culturele achtergrond. Met dit boek bij de hand kun je thuis heerlijk zorgeloos en betaalbaar koken en minder verspillen. Dus zet je thermostaat maar laag en de ribollita op het vuur!

Roberta is bekend van 24Kitchen en Wat eten we (SBS6) prachtige retro vormgeving met moderne twist met cucina povera-klassiekers als panzanella, pasta e fagioli, spaghetti all'olio, aglio e peperoncini, polenta en bruschette



ROBERTA PAGNIER (1979) is geboren in Amsterdam. Dankzij haar Italiaanse moeder voelt Roberta zich nauw verbonden met de Italiaanse keuken. Ze heeft altijd in de culinaire wereld gewerkt: van Italiaanse restaurants, haar eigen cateringbedrijf Cooking con Amore tot verschillende televisieprogramma's (24Kitchen, RTL4, SBS6 en NET5). Eerder verschenen van haar Heerlijk Italiaans (2013, in samenwerking met Giovanni Caminita), Zoete spruiten (2017) en Pastabijbel (2017).

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2023
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789464042252
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Kampeerkoken

Kampeerkoken

Julius Jaspers
€ 25,00
Noedels

Noedels

Emma de Thouars
€ 26,99
Brood op de plank

Brood op de plank

Bianca Bartels
€ 24,99
Bakplaatbijbel

Bakplaatbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99