0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
I.v.m. de drukte bij PostNL kan vertraging in de levering optreden.

Dankzij deze verhalenbundel kunnen nu ook lezers zijn unieke stemgeluid tot zich nemen.

Vonk is het tegenovergestelde van een columnist: observatie en verwondering winnen het altijd van boosheid en opinie. Door zijn ogen wordt de werkelijkheid altijd een beetje trager en zachter.

Het recept van de meeste verhalen is even eenvoudig als effectief. Vonk observeert wat er in zijn omgeving gebeurt en vraagt zich vervolgens af hoe hij zich daartoe verhoudt. Hij probeert zichzelf en de wereld om hem heen te duiden. Zijn verwondering maakt van het alledaagse iets bijzonders en niet zelden iets geestigs.

 Bron: RTV Rijnmond

Roland Vonk (1959) maakt al tientallen jaren programma’s voor achtereenvolgens Stads TV Rotterdam, TV Rijnmond en Radio Rijnmond, vooral over muziek. Bij gebrek aan concurrentie mag hij zich de grootste verzamelaar van Rotterdamse muziek noemen. Vonk woont, met vrouw en hond, te midden van een zwaartekracht-tartende hoeveelheid cd’s, lp’s, singletjes en 78-toerenplaten. Hij is ook betrokken geweest bij meerdere cd-uitgaven.

Na een studie rechten is hij zijn journalistieke bestaan begonnen bij de schrijvende pers. Een huis-aan-huisblad, de krant Het Vrije Volk en diverse tijdschriften.