0

Roze Brieven - Confettiregen | Splinter Chabot

Exclusief! Splinter Chabot signeert online voor u, met desgewenst een persoonlijke boodschap, zijn nieuw te verschijnen boek 'Roze brieven' en zijn al verschenen boek 'Confettiregen'.

Splinter Chabot (1996) is programmamaker, politieke junkie en rasoptimist. 
David Bowie en Prince zijn zijn voorbeelden; vrijgevochten individuen die voor Splinter het leven lieten dansen. Splinter is onder andere bekend van het programma SPLINTER, in de politiek en als tafelheer bij DWDD. Daarnaast presenteerde hij samen met Roos Moggré het radioprogramma Proost! In maart 2020 debuteerde hij met CONFETTIREGEN.

© Anton Corbijn

Bijzondere, hartverwarmende en ontroerende brieven van, uit én voor de Roze Gemeenschap
In Roze brieven zijn de meest bijzondere brieven verzameld door Splinter zelf met daarbij de reacties die hij heeft gestuurd. Voor alle lezers van CONFETTIREGEN en voor iedereen die worstelt met zijn of haar identiteit zal Roze brieven een waardevolle bron van herkenning zal zijn. Een intieme en ontroerende bundeling waarin een belangrijke boodschap weerklinkt: Het wordt beter. 

Roze brieven - gesigneerde editie

Roze brieven - gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van Roze brieven reserveren alleen voorzien van een handtekening van de auteur? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Splinter Chabot op 25 november het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel

bestel boek
Roze brieven - gesigneerde editie met opdracht

Roze brieven - gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van Splinter Chabot 

Belangrijk: Lees dit goed door voor u bestelt. Wilt u een exemplaar van dit boek reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Volg dan de volgende stappen: 1. Reserveer het boek 2. kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier' en kies één van de beschikbare soorten cadeaupapier 3. Vul in het volgende scherm bij 'Inpakservice'  in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat de auteur het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Let op: Wanneer u niets invult in het tekstveld wordt het boek alleen voorzien van een handtekening zonder tekst.

bestel boek
Confettiregen - gesigneerde editie

Confettiregen - gesigneerde editie

Wilt u een exemplaar van Confettiregen reserveren alleen voorzien van een handtekening van de auteur? Klik dan op onderstaande button en reserveer het boek. U kunt indien gewenst het boek laten inpakken in cadeaupapier. Nadat Splinter Chabot op 25 november het boek van een handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

bestel boek
Confettiregen - gesigneerde editie met opdracht

Confettiregen - gesigneerde editie met opdracht

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van Splinter Chabot

Belangrijk: Lees dit goed door voor u bestelt. Wilt u een exemplaar van dit boek reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Volg dan de volgende stappen: 1. Reserveer het boek 2. kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier' en kies één van de beschikbare soorten cadeaupapier 3. Vul in het volgende scherm bij 'Inpakservice'  in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat de auteur het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Let op: Wanneer u niets invult in het tekstveld wordt het boek alleen voorzien van een handtekening zonder tekst.

bestel boek