0

Signeersessie F is van Feyenoord

Signeersessie F is van Feyenoord
za 21 juli 201814:00 - 15:00
georganiseerd door Donner

Alles wat je wilt weten over Feyenoord. Alle spelers, alle trainers, alle successen, alle prijzen, alle trivia. Alfabetisch geordend, van Ab Interim tot Clemens Zwijnenberg. Laat uw Feyenoordencyclopedie signeren door de auteurs Jan Oudenaarden en Paul Groenendijk.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

Wie waren de oprichters, de spelers, de trainers, de voorzitters? Wie is de topscorer aller tijden en wie scoorde de snelste hattrick? Wie waren Theo de Tank, de Tovenaar van Tatabánya en de Terriër? Wie hadden een café, een sigarenzaak of een slijterij? Wat waren de eerdere namen van Feyenoord? Wat waren de kampioensjaren, wanneer werd de beker gewonnen? En nog veel, veel meer.

Jan Oudenaarden studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij schreef een groot aantal boeken over tal van Rotterdamse onderwerpen. Oudenaarden is columnist bij Radio Rijnmond. In 1993 ontving hij de Laurenspenning vanwege ‘zijn verdiensten op historisch en cultureel gebied voor de stad Rotterdam’. In 2007 eerde de gemeente Rotterdam hem met de Erasmusspeld.


Paul Groenendijk werd in 1957 in Rotterdam geboren en studeerde in 1984 af als architect aan de TU Delft. Sindsdien werkt hij als publicist en onderzoeker.