• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, levertijd 4-6 weken.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 35,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

A personal book about the mezzanic culture of the Levantian Meditteranean. A collection of delicious recipes as well as stories and reminiscences about the food tradition and the family and friends the authors meet along the way.


Authors Nadia Zerouali and Merijn Tol have been writing about the Arabic and Mediterranean cookery for many years. They have travelled around Southern Europe, the Maghreb and the Middle East to experience the influence of the Arabic cuisine for themselves; to taste the food, and to learn how to cook it authentically by joining local women in their own kitchens. They have previously authored Arabia and A Drop of Rose Water. They can also be seen on Dutch television (NTR), where they will present their own culinary travel program.

Specificaties

  • Uitgever
    Rizzoli International Publications
  • Verschenen
    mrt. 2018
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    266 x 207 x 30 mm
  • Gewicht
    1189 gram
  • EAN
    9781925418620
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€ 23,95
Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€ 38,99
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€ 22,99