0

Sous-Vide

85 recepten voor de thuiskok

Bas Robben

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen mogelijk op vooraf afgesproken tijdslot.
€ 30,95
Omschrijving

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden. Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Specificaties
  • Uitgever
    Good Cook B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2019
  • Bladzijden
    280
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    289 x 225 x 28 mm
  • Gewicht
    1450 gram
  • EAN
    9789461432230
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De Banketbakker

De Banketbakker

Jonah Freud
€ 35,00
Voeding & Immuunsysteem

Voeding & Immuunsysteem

Marjolein Dubbers
€ 15,99
Groenten - Snel & Simpel

Groenten - Snel & Simpel

Orathay Souksisavanh
€ 7,95
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99