0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Speciale Feyenoord podcast met Michel van Egmond en Martijn Krabbendam

Speciale Feyenoord podcast met Michel van Egmond en Martijn Krabbendam
vr 7 oktober 202219:00 - 21:00
georganiseerd door Donner

Ter introductie van 'Lourdes aan de Maas' - het nieuwe boek dat Michel van Egmond samen met Martijn Krabbendam schreef over voetbalclub Feyenoord - komt het duo naar Donner voor een speciale opname van de populaire Dick Voormekaar-podcast. In de Dick Voormekaar podcast van Voetbal International bespreken Van Egmond en Krabbendam wekelijks het wel en wee van Feyenoord. Normaal gesproken gebeurt dat op de dinsdagochtend vanuit café De Huismeester, maar voor één keer wordt er een extra aflevering opgenomen op vrijdagavond 7 oktober, vanaf 19:00 uur in het theater van Donner. Er is plaats voor publiek bij de opname en ook gelegenheid om Lourdes aan de Maas aan te schaffen en te laten signeren.

  • Entree: Volgeboekt. Na een oproep van Michel van Egmond om zich aan te melden voor dit evenement, zijn alle beschikbare plaatsen vergeven. Vanuit de uitgeverij krijgen de belangstellenden die zich reeds aanmelden nader bericht.
  • Locatie: Theater Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam

Volgeboekt. Na een oproep van Michel van Egmond om zich aan te melden voor dit evenement, zijn alle beschikbare plaatsen vergeven.
Vanuit de uitgeverij krijgen de belangstellenden die zich reeds aanmelden nader bericht.

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam volgen Feyenoord al tientallen jaren op de voet.
In Lourdes aan de Maas doen ze op indringende wijze verslag van het wel en wee in De Kuip en proberen ze antwoord te vinden op de vraag wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt.
Waarom is Feyenoord de meest emotionele club van Nederland?
Wat is Feyenoord eigenlijk precies?
En hoe komt het dat de club zo ontzettend veel betekent, voor zo ontzettend veel mensen?
In Lourdes aan de Maas bieden Van Egmond en Krabbendam een blik achter de schermen bij het Feyenoord van nu, maar brengen tegelijkertijd een ode aan het rijke verleden van de club. Tussendoor schetsen ze een biografisch portret van oer-Feyenoorder Fred Blankemeijer, decennialang het geweten van de club. 

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord.