• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
vr 26 mei 202316:00 - 18:00volgeboekt
georganiseerd door Donner

Dick Voormekaar podcast live met Michel van Egmond, Martijn Krabbendam en Sjoerd Keizer

Ter gelegenheid van de kampioenseditie van 'Lourdes aan de Maas'. Inclusief signeersessie

  • Entree: Volgeboekt - reserveren is niet meer mogelijk
  • Locatie: Theater Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam
Dick Voormekaar podcast live met Michel van Egmond, Martijn Krabbendam en Sjoerd Keizer

De mannen van de Dick Voormekaar podcast zijn vrijdagmiddag 26 mei in Donner voor de opname van een speciale editie van hun populaire Feyenoord podcast. Dit gebeurt ter gelegenheid van het verschijnen van de kampioenseditie van hun boek Lourdes aan de Maas – een midprice editie, met daarin een speciaal toegevoegde epiloog over de titel van Arne Slot en zijn mannen.

Dit evenement is volgeboekt. (er kan niet meer aangemeld worden!)

 


Bij de viering van Feyenoords zestiende landstitel verschijnt deze midprice editie van Lourdes aan de Maas, voorzien van een speciaal voor de gelegenheid geschreven epiloog, waarin wordt teruggeblikt op het grote succes van Arne Slot en zijn team.

In Lourdes aan de Maas zoeken Michel van Egmond en Martijn Krabbendam antwoord op de vraag wat Feyenoord nu precies Feyenoord maakt.
Waarom is Feyenoord de meest emotionele club van Nederland?

Wat is Feyenoord eigenlijk precies?
En hoe komt het dat de club zo ontzettend veel betekent, voor zo ontzettend veel mensen?

Het boek biedt een blik achter de schermen bij het moderne Feyenoord, gespiegeld aan het rijke verleden van de club. Daarnaast is het een hommage aan Fred Blankemeijer, oer-Feyenoorder en jarenlang het geweten van de club.

 Michel van Egmond
Michel van Egmond (1968) is al jaren de populairste sportschrijver van Nederland. Met o.a. de boeken over KIEFT, GIJP scoorde hij meerdere bestsellers op rij. Van Egmond won met zijn werk de Nico Scheepmaker beker voor beste sportboek van het jaar en is de enige Nederlandse schrijver die er in slaagde om driemaal de prestigieuze NS Publieksprijs te winnen.

Martijn Krabbendam
Martijn Krabbendam (Schiedam, 1974) volgt Feyenoord al 20 jaar op de voet voor Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland. Bij Voetbalpraat (ESPN) is hij regelmatig te zien als clubwatcher. Krabbendam schreef in 2014 in het populaire boek Pellè Spreekt, in samenwerking met de toenmalige Feyenoord spits Graziano Pellè. Met Michel van Egmond neemt hij in het Rotterdamse café De Huismeester wekelijks de Dick Voormekaar Feyenoord Podcast op, waarin de twee oeverloos praten over hun fascinatie voor de club van Zuid.

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord.