• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

St. JOHN Het kookboek

Fergus Henderson & Trevor Gulliver

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2019

    € 35,00

St. JOHN Het kookboek

Fergus Henderson & Trevor Gulliver

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 35,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

In 1995 openden Fergus Henderson en Trevor Gulliver in London St. JOHN dat uitgroeide tot een van 's werelds meest spraakmakende restaurants. St. JOHN wordt gezien als een van de grondleggers van het nu alom omarmde 'head to tail' principe; alles wordt gebruikt, niks gaat verloren. Dit nieuwe kookboek staat bomvol opwindende recepten, van verfijnde combinaties tot eenvoudige boerenkost en vertegenwoordigt alles waar St. JOHN in zijn 25-jarig bestaan zo beroemd mee is geworden. Het bevat traditionele favorieten zoals Eccles cake, duivelse niertjes en cake met zaden en madera, evenals veel St. JOHN klassiekers voor de wat avontuurlijkere thuiskok - geroosterde mergpijpjes met peterseliesalade, gesmoorde pens en gegrild runderhart met biet en gepekelde walnoten. Met meer dan 250 uitzonderlijke recepten en 100 eigenzinnige foto's is St. JOHN het kookboek een aanvulling in ieders keuken. Fergus Henderson studeerde oorspronkelijk architectuur voordat zijn focus verschoof naar het koken. Samen met zijn vrouw Margot zwaaide hij de scepter over de keuken in de pub The French House in Soho voordat hij samen met Trevor St. JOHN startte. Trevor Gulliver heeft onder andere gewerkt bij wijnbars, microbrouwerijen en restaurants. Samen met Fergus Henderson is hij verantwoordelijk voor het succes van St. JOHN.

Trevor Gulliver laat zich voor zijn bedrijven inspireren door de gebouwen
die hij vindt. Hij laat zich leiden door de locatie en het gebouw zelf, niet door
de criteria waaraan het moet voldoen.

Fergus Henderson studeerde oorspronkelijk architectuur voordat zijn focus
verschoof naar het koken. Samen met zijn vrouw Margot zwaaide hij de
scepter over de keuken in de pub The French House in Soho voordat hij
samen met Trevor St. JOHN startte.

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Vertaler
    Hennie Franssen-Seebregts
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2019
  • Bladzijden
    336
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    254 x 196 x 30 mm
  • Gewicht
    1185 gram
  • EAN
    9789059569867
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99