0

Staantribune - Voetbalboek van het jaar 2019

Staantribune - Voetbalboek van het jaar 2019
za 14 maart 202015:00 - 16:30
georganiseerd door Donner

DIT EVENEMENT IS AFGELAST

  • Entree: AFGELAST
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam

Staantribune organiseert ook dit jaar weer de verkiezing ‘Voetbalboek van het Jaar’. De verkiezing van ‘Voetbalboek van het Jaar’ is een publieksprijs. Een jury van Staantribune-redacteuren heeft uit alle aangedragen titels in de afgelopen weken een selectie gemaakt van vijftien boeken, waarop je vanaf nu kunt stemmen. De prijsuitreiking vindt op zaterdag 14 maart om 15:00 uur plaats in het theater van Donner.

Drie jaar geleden won De Kist, het levensverhaal van oud-trainer Simon Kistemaker, van schrijver Yoeri van den Busken. Twee jaar geleden viel de eer te beurt aan Royston, de biografie van Royston Drenthe, van Hugo Verkley. Vorig jaar was Elitepauper van auteur Freek van Kraaikamp de winnaar. Bijna 11.000 mensen brachten in 2019 hun stem uit op een van de vijftien genomineerde titels.

STEMMEN
De komende weken kun je hieronder stemmen op jouw favoriete boek van 2019. Stemmen kan tot en met zondag 8 maart. 

STEM!


PRIJSUITREIKING
De prijsuitreiking is op zaterdag 14 maart, vanaf 15.00 uur, bij boekhandel Donner, Coolsingel 129, 3012 AG Rotterdam. De schrijvers en uitgeverijen van alle geselecteerde titels worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Alle boeken worden in het zonnetje gezet en de top 3 wordt bekendgemaakt. De uitreiking is uiteraard vrij toegankelijk voor publiek. Aansluitend is er een borrel voor genodigden. Komt allen!