0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Angela Marsons - Stille schreeuw

Angela Marsons - Stille schreeuw
do 23 januari 2020

door Hubert van Belois | Donner in de Bieb

Het wordt weer eens tijd reclame te maken voor een goede thriller. Dit is er zo één: Stille schreeuw van Angela Marsons.

De juiste klassieke ingrediënten zitten er in: wraak, een voormalig weeshuis, forensische details en een echt plot. Maar wat dit echt sterk maakt is de geweldige hoofdpersoon Kim Stone. Stoer, grappig en nooit luisterend naar haar meerderen. Je gaat van haar houden, geloof me. En Angela heeft nu al 13 boeken rond Kim geschreven, ik kan niet wachten!

Tekst van de uitgever:

Het eerste deel van de spannende en zeer verslavende Kim Stone-serie

Voor de fans van M.J. Arlidge en Robert Bryndza

Vijf mensen staan rondom een ondiep graf. Ze hebben om de beurt gegraven. Een graf voor een volwassene zou nog langer hebben geduurd. Het slachtoffer was onschuldig, maar ze hadden geen keus. Hun geheimen moesten bewaard blijven, ten koste van alles.

Een gewurgde schooldirectrice blijkt slechts het begin van een reeks gruwelijke moorden die de inwoners van Black Country doet huiveren. Na een lugubere vondst in een voormalig weeshuis realiseert detective Kim Stone zich dat de dader van al deze misdaden één en dezelfde is – en dat hij al dertig jaar actief is.

Stone is de enige die de moordenaar kan ontmaskeren, maar ze wordt afgeleid door demonen uit haar verleden. Terwijl zij de duistere gebeurtenissen uit haar jeugd probeert te verwerken, blijft het dodental stijgen…

Hubert van Belois
Hubert van Belois Donner in de Bieb

Over Hubert van Belois

Hubert van Belois is samen met Jeroen van Broekhuizen verantwoordelijk voor Donner in de Bieb. Hij werkt al meer dan 30 jaar in het boekenvak en organiseerde al vele evenementen rond boeken en auteurs. De meeste memorabele was een bustocht met lezers naar Luik en Eupen voor de presentatie van Onze Oom van Arnon Grunberg.