0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Stoofbijbel

Van hachee tot hazenpeper en een lapskaus tot ossobuco

Julius Jaspers

  • Leverbaar. Direct te downloaden.
€ 14,99
Omschrijving

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'



Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    nov. 2019
  • Bladzijden
    40203277
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • EAN
    9789048847075
  • Bindwijze
    E-boek
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Van Boven in het wild

Van Boven in het wild

Yvette van Boven
€ 34,99
Van Boven in het wild zakboek

Van Boven in het wild zakboek

Yvette van Boven
€ 18,50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 24,99