0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.

Nee, het gaat hier om de allereerste Terminator-films van James Cameron, wat ook meteen zijn grote doorbraak betekende, en een beetje over het zeer acceptabele derde deel van Jonathan Mostow ( The Rise of the Machines ).

Bij onze afdeling Ramsj is er nu een prachtig verzameld werk te koop waarin ( bijna ) alle geheimen worden onthuld van alle drie deze kaskrakers. Een boek boordevol prachtige kleur- en zwart/wit-foto’s van Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn, Linda Hamilton, James Cameron, Robert Patrick en Edward Furlong. Maar ook alle inside-outs van de miniatuur schaalmodellen, de grime- en make-up van de Terminator, de speciale-effects van de op dat moment unieke morphing-technieken, de story-boards van de regisseur en heel veel extra’s.

Het complete verhaal achter het realiseren van Terminator en Terminator 2: Judgement Day is zonder overdrijven een formidabel collector’s item. Een hebbeding. Nu voor slechts € 10,-

In het winkelmandje zou ik zeggen. Voordat het helemaal op is.

Leon van Vliet
Leon van Vliet Afdeling Aanbiedingen & Ramsj

Over Leon van Vliet

Als er ergens een voordeeltje te behalen valt is Leon er als de kippen bij. Hij koopt in binnen- en buitenland de mooiste boeken in voor weinig geld. Daar wordt u als klant dan uiteindelijk weer blij van.