0

Tips voor moederdag | 9 mei

  • Moederdag 9 mei 2021

Zondag 9 mei is het Moederdag. Bestel nu een boek inclusief prachtig gedicht.

Om u te helpen een leuk Moederdagcadeau uit te kiezen, hebben onze boekverkopers een selectie gemaakt uit ons aanbod van boeken en cadeauartikelen.

Wilt u uw boek of een ander cadeau gratis en fraai laten inpakken, dan kan Donner er nog een persoonlijke touch aan geven. Derek Otte en Rien Vroegindeweij leverden speciaal voor onze klanten een Moederdaggedicht. Bij uw bestelling kunt u één van beide kiezen. Het gedicht is afgedrukt op een fraaie kaart. 

Wanneer u bij het afronden van uw bestelling kiest voor onze gratis inpakservice kunt u één van de twee gedichten kiezen. Wij pakken uw bestelling dan in en voegen de kaart met het gedicht van uw keuze toe. N.B. Wanneer u gebruik maakt van onze inpakservice kan de levertijd een werkdag langer zijn, dus bestel op tijd!

Wanneer u in de winkel koopt, kunt u natuurlijk ook naar de kaart met het gedicht vragen.

moederdaggedicht Derek Otte
moederdaggedicht Rien Vroegindeweij
Meneer Wilder en ik

Meneer Wilder en ik

Jonathan Coe

In de zomer van 1977 vertrekt de naïeve jonge vrouw Calista om op wereldreis te gaan. Via de Verenigde Staten komt ze terecht op een Grieks eiland dat wordt omgebouwd tot een filmset. Bij toeval werkt ze daar voor de fameuze regisseur Billy Wilder, over wie ze zo goed als niets weet. Maar de tijd die ze doorbrengt in dit luxueuze, onbekende oord zal haar voor altijd veranderen.Terwijl Calista geniet van het avontuur, realiseert Wilder zich dat zijn carrière zo goed als voorbij is. Niet langer geliefd in Hollywood heeft hij zijn nieuwe film laten financieren door Duitse producenten. Wanneer Calista hem volgt naar München voor het filmen van wat extra scènes, wordt ze deelgenoot van Wilders duistere familiegeschiedenis.

Meneer Wilder en ik is zowel een tedere coming-of-ageroman als een portret van een van de meest intrigerende mensen uit de filmwereld. De Britse meesterverteller Jonathan Coe schrijft meeslepend over het verstrijken van de tijd en roem, over het belang van familie, en de gevaarlijke aantrekkingskracht van nostalgie.

bestel

literatuur

De zevende zus

De zevende zus

Lucinda Riley
€ 24,99
Klara en de Zon

Klara en de Zon

Kazuo Ishiguro
€ 22,99
De moeder van Frankenstein

De moeder van Frankenstein

Almudena Grandes
€ 29,99
Tot aan de zon en terug

Tot aan de zon en terug

Jill Mansell
€ 21,99
Mijn legendarische moeder overleeft alles

Mijn legendarische moeder overleeft alles

Marcel van Roosmalen
€ 20,00
De anatomie van dromen

De anatomie van dromen

Chloe Benjamin
€ 21,99
De vrouwen van Léon

De vrouwen van Léon

Maria van Wendel

Een vader, een dochter, een onuitsprekelijk gemis. Léon van Steenhoven, uitvaartondernemer van beroep, woont alleen met zijn zestienjarige dochter Mirre op het terrein van de begraafplaats. Ze rouwen om de dood van Annette, Léons grote liefde en de moeder van Mirre, die een halfjaar geleden om het leven kwam bij een auto-ongeluk. Léon kan en wil zijn gevoelens over die noodlottige gebeurtenis niet delen met zijn dochter. Hij voelt zich schuldig, maar is niet in staat te zeggen waarom. Het begint Mirre op te vallen dat haar vader krampachtig zijn best doet iets verborgen te houden – maar wat? Intussen probeert ze zelf haar verdriet te vergeten door zich over te geven aan seksuele avonturen, die telkens weer op een teleurstelling uitlopen. Zo werkt de roman toe naar een climax die voor de lezer als een complete verrassing zal komen.

bestel

hobby - koken -sport

Vegan JapanEasy

Vegan JapanEasy

Tim Anderson
€ 25,95
Het Nederlands Bakboek

Het Nederlands Bakboek

Gaitri Pagrach-Chandra
€ 17,50
Duurzaam tuinieren

Duurzaam tuinieren

Anne Wieggers
€ 24,99
Een bloeiende vriendschap

Een bloeiende vriendschap

Beth Chatto
€ 20,00
Wayuu Mochilas haken 2

Wayuu Mochilas haken 2

Rianne de Graaf
€ 20,00
Een bloeiende vriendschap

Een bloeiende vriendschap

Brieven over de tuin en andere levenszaken
Beth Chatto & Christopher Lloyd

Bevat een sprankelende briefwisseling tussen twee beroemde en bevriende tuineigenaren. De korte en lange brieven die Beth Chatto en Christopher Lloyd elkaar schreven loodsen je in een heel aangenaam tempo door een periode van bijna twee jaar. Het boek staat boordevol handige tips , verhalen en ervaringen van deze doorgewinterde tuiniers die gewend waren hun handen uit de mouwen en in de aarde te steken. Een fantastische tuinklassieker om steeds weer in te lezen en steeds weer van te leren. Tuin- en landschapsontwerper Jacqueline van der Kloet, een groot fan van dit boek, schreef speciaal voor deze editie een woord vooraf.

bestel

mode

Haute Bordure

Haute Bordure

Eveline Holsappel
€ 24,95
Mooi met Kleding

Mooi met Kleding

Merel Van 't Wout
€ 29,95
Kleed jezelf gelukkig

Kleed jezelf gelukkig

Manon Meijers
€ 20,00
Little Book Of Prada

Little Book Of Prada

Laia Farran Graves
€ 16,50
Transformers

Transformers

Natasja Admiraal
€ 31,50
Fashion is fun

Fashion is fun

Edith Dohmen

Het boek dat alle andere modeboeken overbodig maakt.
Stylist Edith Dohmen helpt je om je eigen stijl te ontdekken, je te kleden zodat jij je goed voelt, en het plezier weer terug te vinden in wat je draagt.
We nemen mode veel te serieus; we houden ons vast aan regels en denken dat sommige dingen niet bij ons passen. Onzin, vindt Edith. Leer de regels kennen, maar weet dan vooral hoe je ze kunt breken. En leuk, al die zogenoemde basics zoals een goede jeans en een little black dress die je volgens de kenners in huis moet hebben, maar wat als dat nou totaal niet jouw stijl is?
Edith leert je combineren, bewust shoppen, je eigen trend ontwikkelen en jouw mode-must-haves verzamelen, zodat jij straalt van zelfvertrouwen. Met prachtige illustraties van Floortje Selis

bestel
Maxima Zorreguieta

Maxima Zorreguieta

Moederland
Marcia Luyten 

Vanaf het moment dat Máxima Zorreguieta aan de zijde van de Nederlandse kroonprins verschijnt, staat ze in de schijnwerpers. De geschiedenis leert: wie trouwt met een vorst, wacht geen gemakkelijk leven. Wat maakt dat deze Argentijnse floreert aan een oud Europees hof?

Koningin Máxima werd vijftig jaar geleden geboren in een land in verval. Argentinië was zijn grootse toekomst misgelopen en vluchtte in nostalgie. De Argentijnse tragedie dringt de familie binnen wanneer haar vader toetreedt tot de militaire regering. Wat in Máxima’s jeugd vanzelfsprekend was, zal diepe sporen trekken in haar latere leven.

In Máxima Zorreguieta. Moederland, het eerste boek van een biografisch portret in twee delen, laat Marcia Luyten zien hoe Koningin Máxima is gevormd door haar geboorteland. Door de grote geschiedenis van een land dat droomde van glorie, en door de kleinere geschiedenis van een familieband, hoge verwachtingen en onvoorwaardelijke vriendschap. Máxima waagt de oversteek van Buenos Aires naar Wall Street en de jetset van Manhattan, maar pas nadat een persoonlijke strijd is geleverd.

bestel

vrouw & maatschappij

Kamala's pad

Kamala's pad

Dan Morain
€ 24,99
Papyrus

Papyrus

Irene Vallejo
€ 29,99
Om de liefde, voor de troon

Om de liefde, voor de troon

Daniela Hooghiemstra
€ 22,99
Vrijheid

Vrijheid

Annelien de Dijn
€ 29,99
Nice girls don't speak up

Nice girls don't speak up

Lois P. Frankel
€ 18,99
Het zoutpad

Het zoutpad

Raynor Winn
€ 12,50
Mam vertel eens

Mam vertel eens

Omdat je bijzonder bent
Elma van Vliet

Geef je moeder dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug.
Mam, vertel eens nu in een nieuw design! 50e druk
'Mam, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?'

Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.

Mam, vertel eens werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!

bestel

vrouw & maatschappij - vervolg

Buiten zwemmen

Buiten zwemmen

Susan Houbraken
€ 22,99
Woman

Woman

Lucy Woesthoff
€ 21,99
Bloed

Bloed

Beatrijs Smulders
€ 22,50
Wen er maar aan

Wen er maar aan

Maike Meijer
€ 17,99
De xx-economie

De xx-economie

Linda Scott
€ 24,99
Fantoomgroei

Fantoomgroei

Sander Heijne
€ 20,00
Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes

100 bijzondere Nederlandse vrouwen

Na het succes van de eerste twee delen van Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes, die wereldwijd zijn gelezen door bijna vijf miljoen mensen en zijn vertaald in 49 talen, gaat het avontuur verder in Nederland. Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes – 100 bijzondere Nederlandse vrouwen gaat over de levens van buitengewone Nederlandse vrouwen van toen en nu. Vrouwen die hun eigen pad kiezen en hindernissen overwinnen, als schrijver, bergbeklimmer, arts, wetenschapper, politicus of activist. Van Frieda Belinfante tot Karin Amatmoekrim en van Harriette Verwey tot Jacoba van Beieren. Aan dit boek hebben 48 illustratoren en 16 schrijvers van Nederlandse bodem meegewerkt. Het is een boek vol inspiratie, speciaal voor iedereen die zijn eigen dromen volgt. Voor elk verkocht boek gaat 1 euro naar een van de vijf betrokken stichtingen die zich inzetten voor gelijke kansen van vrouwen en meisjes in Nederland.

bestel

kinderboeken

Luister nooit naar je moeder

Luister nooit naar je moeder

Kristien In-'t-Ven
€ 18,99
bobbi de allerliefste mama

bobbi de allerliefste mama

Monica Maas
€ 8,50
Jij bent de liefste

Jij bent de liefste

Hans Hagen
€ 17,99
Madame Badobedah

Madame Badobedah

Sophie Dahl
€ 15,95
Mijn mama

Mijn mama

Annemarie van Haeringen
€ 14,99
Mama

Mama

Jimmy Fallon
€ 12,99
Airfryer - Snel & simpel

Airfryer - Snel & simpel

Lelila Castello

69 EENVOUDIGE EN SUPERLEKKERE RECEPTEN:

- Makkelijke en praktische recepten
- Overzichtelijke ingrediënten
- Heerlijke recepten voor elke dag
- Met slechts 3 - 6 ingrediënten

bestel

ramsj - voordeel

1001 Wandelingen

1001 Wandelingen

Barry Stone
€ 19,95
De nieuwe haakbijbel

De nieuwe haakbijbel

Tracey Todhunter
€ 9,95
Airfryer - Snel & simpel

Airfryer - Snel & simpel

Lelila Castello
€ 7,95
'n Zomerzotheid

'n Zomerzotheid

Cissy van Marxveldt
€ 5,00
Het vegetarische kookboek - Snel & simpel

Het vegetarische kookboek - Snel & simpel

Natacha Arnoult e.a.
€ 9,95