• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

The Tudor Cookbook

From Gilded Peacock to Calves' Feet Pie

Terry Breverton

The Tudor Cookbook
The Tudor Cookbook

The Tudor Cookbook

From Gilded Peacock to Calves' Feet Pie

Terry Breverton

Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, levertijd 4-6 weken.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 12,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

What the Tudors ate and drank in 250 authentic recipes

Terry Breverton is a former businessman, consultant and academic and now a full-time writer. Terry has presented documentaries on the Discovery Channel and the History Channel. Terry is the author of many books for Amberley on many subjects, including: Owain Glyndwr, Richard III, Jasper Tudor, Owen Tudor, Tudor recipes, Henry VII, Welsh history and the First World War. He lives near Maesycrugiau in Carmarthenshire.

Specificaties

  • Uitgever
    Amberley Publishing
  • Verschenen
    mrt. 2016
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Europese geschiedenis: Renaissance
  • Afmetingen
    198 x 124 mm
  • Gewicht
    326 gram
  • EAN
    9781445649023
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Vrouwen rondom Johan de Witt

Vrouwen rondom Johan de Witt

Ineke Huysman
€ 29,99
Seks in de Renaissance

Seks in de Renaissance

Marlisa den Hartog
€ 24,99
Discorsi

Discorsi

Niccolò Machiavelli
€ 49,50
De Bourgondiërs

De Bourgondiërs

Bart van Loo
€ 27,50
De Bourgondiërs

De Bourgondiërs

Bart van Loo
€ 39,99
De geuren van de kathedraal

De geuren van de kathedraal

Wendy Wauters
€ 34,99