0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
I.v.m. de drukte bij PostNL kan vertraging in de levering optreden.

Uli’s jeugd kende diverse grote familiedrama’s, dat maakte hem schuchter en verlegen. Voetbal bleek zijn uitlaatklep, vormde zijn karakter als doorzetter en heeft hem veel gebracht. Het kon niet verhinderen dat hij voor diefstal werd weggestuurd bij NAC. Frans Bouwmeester heeft hem gered door hem naar Willem II te brengen. Na zijn loopbaan ging het slecht met de oud-international. Hij werd beticht van bedreiging van medewerkers van het spelerspensioenfonds en verduistering van auto’s. Hij is hiervoor nooit veroordeeld.

Ulrich is tegenwoordig trainer op Varkenoord, naast De Kuip. Je kunt hem weer horen lachen, nu hij alle schroom overboord heeft gegooid. Nee, Ulrich zwijgt gelukkig niet meer.

Jules van der Wardt (1959) was o.a. sportjournalist bij KRO Goal en NOS Studio Sport en hoofdredacteur van LAF-magazine. Tegenwoordig is hij ‘vliegende keep’ voor De Perstribune. Hij schreef eerder de sportboeken Honger naar Goud, Over de Grens met Martin Vriesema, de Engelse biografie van Jimmy Floyd Hasselbaink en de sportroman Rugdekking.